Profielpagina van portobello

Naam: portobello

Leeftijd: 28 jaar

Actief sinds: 02-06-2014

Geslacht: vrouw

Land:

Provincie:

Woonplaats:

Lengte: tussen de 1.60 en 1.70

Lichaamsbouw: slank

Oogkleur: grijs

Haarkleur: donkerblond

Opleiding: MBO

Roken: Nee

Piercing(s): Nee

Tatoeage(s): Nee

Mijn hobbies: Ik heb zelf geen hobbie maar word gebruikt voor hobby doeleinden. Haha in ieder geval een kennis die me elke dag wel alles wat ze maakt voorschotelt en ik dan het heel erg mooi vind. Ik ben zelf namelijk niet zo creatief. Eerder maak ik dingen stuk die breekbaar zijn,.  

Over mij:
Ik kom uit Almere Buiten lekker in een huurhuisje. Alles erop en eraan. Leuke tuin leuke buren. Parkeerterreintje voor de deur. Gewoon lekker uit je werk thuiskomen en je thuis voelen. Belangrijk dat zeker. Eten doe ik graag ben eigenlijk de lekkerbek. Ik lust alles eet alles en ben heel niet moeilijk. Ideale vrouw? Denk ik niet. Ik kan namelijk heel erg moeilijk doen over kleine dingen. Maar als je daar door heen kan kijken. Ben ik het wel. Leuke jongen denk je nu hey dat klinkt wel. Gewoon hup die pen in.

Over jou:
Eigenlijk ben je hetzelfde als ik. Je kan moeilijk doen over kleine dingen maar eenmaal daar doorheen lukt het je wel een leuke partner te zijn. Je lust alles want dat heb ik ook. Of je hebt aan iets een vreselijke hekel. Dan zal ik het niet voor je klaarmaken haha.Verder zoek ik iemand rond mijn leeftijd dus pas je daarin dan is het ook goed. En zoek ik voornamelijk iemand die net als ik zo trouw is als een puppy. Zullen we dan een hondje nemen? :p

Mijn foto's